KlingsKitchen
KlingsKitchen
Hem
Kategorier
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
Om mig
Kontakta mig
KlingsKitchen
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
feb 12, 2018
Croissantkorgar med grekiska smaker
Förrätter/smårätter
Croissantkorgar med grekiska smaker
Utskriven hos Klingskitchen
Recept
1 förpackning färdig croissantdeg
spenat (tinad)
hackade soltorkade tomater
inlagda kronärtskockor
fetaost
olivolja att smörja formen
Sätt ugnen på 180 grader.
Använd en muffinsform. Smörj den med lite olivolja. Dela croissantdegen i små fyrkanter som passar till den typen av form du använder.
Lägg degen i formarna, fyll dem med en bit kronärtskocka (kronärtskocks bruschetta), hackade soltorkade tomater, spenat och fetaost.
Grädda ca 10-12 minuter. Eller längre om du använder en större form.
Taggar
croissantkorgar
/
Mer från bloggen
apr 9, 2018
gin & tonicglass
jul 11, 2018
blondies med vit choklad och hallon
maj 16, 2021
marängtårta med puffat ris och chokladkräm
okt 31, 2019
parmesanpotatis