Recept

  • 3 dl vispgrädde
  • 2,5 dl strösocker
  • 1 dl glykossirap
  • 2 tsk espressopulver
  • 100 g mörk choklad, 70%
  • 50 g smör, skuren i tärningar
  • 2 msk Kahlua

  • 1. Ha vispgrädde, strösocker, glykossirap och espressopulver i tjockbottnad kastrull.

    2. Koka på medelvärme till 120 grader. Rör om då och då.

    3. Ta kastrullen från värmen och rör i smör, choklad och Kahlua. 

    4. Häll upp i en form 10x20 cm klädd med bakplåtspapper. 

    5. Ställ kallt i minst 4 timmar. Skär den sedan i bitar. 

    Förvaras i kylen


    Mer från bloggen


    nov 20, 2018

    vin chaud

    okt 3, 2021

    granatäpplefudge