Recept

  • 1 burk krossade tomater
  • 1/2 liten hackad grön paprika
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 msk kapris
  • 1 liten hackad gul lök
  • 1 hackad vitlöksklyfta
  • 1 nypa chiliflakes
  • 2 tsk oregano
  • 300 g skalade räkor
  • 50 g fetaost
  • 2 msk olivolja

  • Hetta upp olivoljan i en stekpanna. Tillsätt lök och vitlök och stek sakta till den är nästan genomskinlig. Ha i paprikan och stek någon minut.

    Ha i tomatpurén och rör runt. Häll i tomaterna, kapris och oregano och koka sakta i 10-15 minuter tills såsen tjocknat.

    Tillsätt räkor och låt de bli varma. Smula till sist över fetaosten och ev lite extra kapris.


    Mer från bloggen


    jan 20, 2020

    gifflar

    dec 19, 2018

    julpavlova