KlingsKitchen
KlingsKitchen
Hem
Kategorier
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
Om mig
Kontakta mig
KlingsKitchen
Förrätter/smårätter
Huvudrätter
Desserter
Drycker
Samarbeten/Sponsrade
Jul
Matbröd
Godis
Såser & röror
Tårtor
Frukost
Kladdkakor
Kakor & bullar
Grekiskt
jan 23, 2018
Kladdkaka med mjölkchoklad
Kladdkakor
Kladdkaka med mjölkchoklad
Utskriven hos Klingskitchen
Recept
3 ägg
3 dl socker
4 msk kakao
125 g smör rumstempererat
1,5 dl vetemjöl
150 g mjölkchoklad
kokosflingor till formen
Genomförande
1. Vispa ägg och socker poröst. Rör ner kakao, smör och mjöl.
2. Smörj och häll i kokosflingor i en form med löstagbar botten. Skaka runt dem och häll bort dom som inte fastnar.
3. Häll smeten i formen, tryck ner chokladbitarna, täck över med smet.
Grädda i 175 grader i ca 18 minuter.
Taggar
gofika
/
klingskitchen
/
kladdkaka
/
bakblogg
/
mjölkchoklad
/
Mer från bloggen
feb 6, 2018
vitlöksrostade räkor med cocktailsås
nov 27, 2022
saffranskaka med russin
jul 18, 2021
auberginepasta med pancetta och tomat
sep 30, 2018
fudge med pistagenötter och baileys